• Witte worst
• Varkenssaté
• Kipsaté
• Chipolata
• Kipkotelet
• Drumstick
• Mergeuze worst
• Gemarineerde kotelet
• Gemarineerde vleesrib
• Gemarineerd spek
• Souvlaki
• Gekruide kippenbout
• Kipfilet
• Spareribke
• Vegetarische stukken
• Lamskotelet
+ € 2,50 per stuk* • Biefstuk • Gebakken forel • Scampi brochette • Lamssaté. Lamssnede. Vispapillot met een kleiner stukje zalm en 2 scampi's- zalmfilet met kruidenboter
(deze vlees-vissoorten maken steeds deel uit van de 4 stuks pp, deze zijn niet extra)
*Voor deze vlees- en vissoorten betaal je een meerprijs per stuk. De klassieke barbecue kost € 22,50 per persoon, inclusief 4 stukken vlees per persoon, het volledige groentebuffet, 5 verschillende sauzen en 2 soorten stokbrood.