• Dessertbuffet*
Minimaal 5 soorten, zoals mini-chocomousse, mini-tiramisu, mini-gebak, mini-bavarois, vers fruit en meer.
Prijs: € 8,80 per persoon.
Mogelijkheid tot uitbreiding met bruidstaart.
Supplement van € 4,5 per persoon.
• Chocomousse op z’n Barbeknoeiers: een unieke combinatie van witte en bruine chocomousse bereid met de echte calletjes van Callebaut. Prijs: € 4 per persoon.
• Chocomousse wit of bruin. Prijs: € 4 per persoon.
• Mascarpone met rode vruchten. Prijs: € 4 per persoon.
• Tiramisu. Prijs: € 4 per persoon.
* Het dessertbuffet kan in buffetvorm worden opgesteld.
Wil je hier bediening bij? Dat is mogelijk tegen € 42,00 per uur per garçon. Het huren van een dessertbord en lepel/vorkje kost 0.3 euro per persoon. We vragen jullie wel om de achtergebleven materialen zelf terug te brengen voor maandag 11u.
Waarvoor dank, Heidi en Jo.